logo

Beneficis

Si busques una manera fàcil, ràpida i econòmica de revisar el teu contracte de lloguer, Revisem és la solució perfecta per a tu.

Quins són els beneficis de revisar el teu contracte de lloguer amb Revisem?

Estalviar diners

Un contracte de lloguer incomplet, inexacte o amb apartats “abusius” pot comportar problemes legals i costos, com ara l’inici de procediments judicials innecessaris o la pèrdues de dipòsits. Revisar el teu contracte de lloguer amb Revisem pot ajudar-te a evitar aquests problemes i estalviar diners. A més a més, el servei de REVISEM només representa un 0,000925% del preu de lloguer mitjà d’un mes. Un preu molt assequible que t’aporta anys de tranquil·litat.

És còmode, és ràpid i és econòmic

El nostre servei s’ofereix en línia; no és necessari cap desplaçament per part teva. Des de la recepció de tota la documentació sol·licitada, en un màxim 10 dies obtindràs el resultat de la revisió efectuada per correu electrònic. No perdis temps en tràmits innecessaris.

Beneficis_4

Aconseguir el que vols

Un contracte de lloguer ben redactat pot ajudar-te a aconseguir el que vols en aquella relació contractual, com una durada del lloguer pertinent i un dret de renovació o pròrroga adequat. També t’evita la possibilitat d’un augment abusiu en el preu del lloguer o que et vulguin cobrar el que no pertoqui en aquell moment. Revisar el teu contracte de lloguer amb Revisem pot ajudar-te a assegurar-te que el teu contracte de lloguer compta amb les condicions que et siguin més favorables. 

Tenir tranquil·litat

Saber que el teu contracte de lloguer és legal i que ha estat revisat prèviament per experts advocats d’Andorra inscrits al Col·legi d’Advocats d’Andorra serà beneficiós per a tu i t’aportarà molta tranquil·litat. Revisar el teu contracte de lloguer amb Revisem t’evitarà estrès i preocupacions perquè et puguis centrar en el més important: la teva mudança, els teus, el teu temps lliure…

Per la part arrendatària però també per la part arrendadora

Revisem dona tranquil·litat als arrendataris, però també és una garantia que podrà oferir l’arrendador. Per als arrendadors, Revisem proporciona la garantia que el contracte és legal i que compleix totes les lleis i regulacions aplicables. Això pot ajudar els arrendadors a evitar problemes legals.

Els arrendadors poden estar segurs que els seus arrendataris estaran satisfets amb els termes del contracte. Els arrendadors que poden proporcionar als seus arrendataris un contracte de lloguer legal i certificat per Revisem tenen més probabilitats d’atraure i retenir arrendataris de qualitat. Això es deu al fet que els arrendataris busquen contractes de lloguer que siguin justos i que els protegeixin. Els arrendadors que tenen contractes de lloguer legals i beneficiosos tenen menys probabilitats de tenir problemes amb els seus arrendataris. Això es deu al fet que els arrendataris són més propensos a complir amb els termes del contracte si senten que el contracte és just.

carregant...
Desplaça cap amunt